Detta prestigefyllda projekt utgör en betydelsefull chans för Alfing Seating att etablera sig på den danska marknaden. Det blir särskilt spännande eftersom Brøndby stadion betraktas som en förebild för andra klubbar och arenor i hela Danmark!

Brøndby Stadion som ligger strax utanför Köpenhamn är hemmaarenan för Brøndby IF och invigdes redan 1964, samma år som fotbollsklubben grundades. Sedan 1983 har klubben upprätthållit en kontinuerlig närvaro i den högsta danska fotbollsserien, Superligaen. Stadion har en total kapacitet på cirka 28 000 besökare, varav ungefär 23 000 platser är sittplatser.

Till VIP-gästerna valdes stolen Abacus, en modern, läcker men enkel läktarstol som passar både för inomhus- och utomhusbruk. Stolen kommer i tre utförande, och i Brøndby valdes toppmodellen Abacus Gold som är utvecklad för att tillfredsställa de mest krävande användarnas behov. Sätet och ryggstödet är försedda med väderbeständigt konstläder och fyllda med ett tjockt skumskikt för maximal komfort. Abacus Gold är en högkvalitativ och hållbar stol som är utrustad med ett tvåstegsventilationssystem, vilket gör den bekväm att sitta i även under varma dagar. Läs mer här om vilken Abacus som passar just ert behov!

Alfing Seating känner en djup stolthet över att kunna erbjuda Brøndby-stadions VIP-gäster en oförglömlig upplevelse, där de kan avnjuta matcherna i våra bekväma och stilfulla stolar. Med ett starkt fokus på ergonomi och hög kvalitet har vi skapat en sittupplevelse som kommer att höja varje ögonblick på arenan till en ny nivå. Vi är övertygade om att detta projekt kommer att vara en inspiration för andra föreningar och arenor i Danmark att ta steget att erbjuda kvalitet och komfort till sina fans på läktaren.