Arenans imponerande anläggning kommer att sträcka sig över 7 000 kvadratmeter och resa sig två våningar hög. Byggnationen startades i slutet av sommaren 2023 och förväntas vara färdigställt vid årets slut 2024.

Inuti den mångsidiga arenan kommer en omfattande samling faciliteter att rymmas. En rymlig handbollshall kommer att erbjuda spännande matcher i en härlig atmosfär. Dessutom kommer även en generös pingishall att vara på plats, tillsammans med flera bowling-, padel- och boulebanor. Det kommer även finnas utrymme för kampsport, gym, restauranger och kontorslokaler. Allt för att skapa en komplett upplevelse, helt enkelt!

Bakom detta ambitiösa projekt står även Alfing Seating, som har blivit anförtrott att utforma arenan med tio läktare. Detta inkluderar fem teleskopsläktare och fem fasta läktare som kommer att erbjuda sittkomfort till arenans kommande besökare.

Vi ser med förväntan fram emot att följa detta storslagna projekt och är ödmjuka inför vårt bidrag till att vara med och forma framtida evenemang i Kosta Multiarena!