När Varberg BoIS skulle inta Sveriges högsta fotbollsliga var det även nya krav som ställdes på deras hemmaarena. En ombyggnadsprocess inleddes i två etapper, där den första innebar snabba anpassningar för att möta de specifika krav som Allsvenskan ställde på arenan. Den andra etappen fokuserade på en mer hållbar och heltäckande lösning, och det var där Alfing Seating kom in i bilden. I slutet av april 2023 kunde äntligen publiken heja på Varberg BoIS i en ny, uppdaterad miljö. Och självklart var det Alfing Seating som fick pryda läktaren med stolar av modellen Abacus Bronze!

Abacus Bronze är en modern och elegant läktarstol som samtidigt är lätt att underhålla. Den är ett perfekt val både för inomhus- och utomhusarenor med dess ergonomiska sits. Stolen finns i tre standardutföranden, men kan anpassas efter dina specifika behov. Stolens genomfärgade polypropenmaterial gör den tålig mot väderförhållanden och blekning, vilket gör den till ett hållbart val. Kolla in vårt produktblad för att se alla möjligheter det finns för att anpassa Abacus till just era önskemål och visioner!

Idag rymmer arenan 3 000 besökare, varav Alfing Seating har givit sittplatser till nästan 2 000 av dessa. Vi önskar Varberg BoIS all framgång i Allsvenskan och är övertygade om att deras fans kommer att njuta av bekväma sittplatser medan de fortsätter att stötta sitt favoritlag!