Rimnersvallen imponerande sport- och idrottsanläggning har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1923 och efter en omfattande renovering och uppgradering står den nu som en av Sveriges främsta idrottsanläggningar. Efter renoveringen uppfyller Rimnersvallen SM-standard för Friidrott och Superettan-standard för Fotboll. Den är också fullt anpassad för paraidrott.

2254 Platser i tre eleganta färger

Rimnersvallen har en kapacitet på 4050 platser, varav över 2200 är sittplatser, majoriteten under tak för att kunna njuta av idrotten under större delen av året. Dessutom finns det 1750 ståplatser för en ännu mer dynamisk upplevelse.

Här stoltserar nu hela 2254 Abacus Bronze arenastolar från Alfing Seating. Denna serie erbjuder både komfort och stil. Här valde kunden tre klassiska färger: vit, grå och svart. En arena som både är funktionell och estetiskt tilltalande.

Projektet på Rimnersvallen möjliggjordes genom byggföretaget Peab och Uddevalla Kommun. Peab, med sin långa historia av att leverera högkvalitativa byggprojekt, var den perfekta partnern för att se till att Rimnersvallen blev en modern och välplanerad arena.

Vi på Alfing Seating är stolta över att ha fått vara en del av detta projekt och ser fram emot att se Rimnersvallen fortsätta vara en central mötesplats för både idrottsentusiaster och gemenskapen i Uddevalla.