Ingen annanstans i världen hittar du så många skandinaviska designföretag samlade under ett och samma tak som på den här mässan.
En av dem är Alfing Seating som bland annat visar den populära Kalle-stolen med läderklädsel.
– Stolen är idealisk för aulor och föreläsningssalar och med läder lyfter vi nivån på en redan bekväm och praktisk stol ytterligare ett steg, säger Bertil.
– Vi kommer även att presentera våra arenastolar samt en teleskopläktare i miniformat för att enkelt kunna visa smidigheten och bekvämligheten med en rörlig lösning.

Det här blir premiär för Alfing Seating på mässan. Varför väljer ni att ställa ut?
– Det känns som ett naturligt steg att ta för att synas där trender och nyheter presenteras. Samtidigt som det är viktigt att skapa och bygga kontakter med exempelvis designers och arkitekter. Det ger oss möjlighet att presentera vår starka spelplan, säger Bertil.
– Många känner till oss, men här får vi ut namnet Alfing Seating på ett helt annat sätt. Att det vi producerar är svensktillverkat i småländska Älmhult.

Tillsammans med Lanab, ett systerföretag i koncernen, och Makajo bjuder Alfing Seating även in till en After Fair den 8 februari.
– Direkt efter mässan åker vi gemensam buss till Makajos lokaler i Stockholm där vi visar våra stolar i inspirerande miljöer. Det kommer att bli en mycket trevlig och givande kväll, säger Bertil.
– För närvarande har vi en rejäl orderstock och många intressenter. Det ser onekligen väldigt ljust och spännande ut.

Välkommen till monter A14:14!