Projektet omfattade en rad anpassningar som säkerställde att läktaren skulle uppfylla skolans unika behov och ge en förstklassig upplevelse. Inkluderade en fontpanel, ett stilrent glasräcke i bakkant och belysning i trappstegen för att öka säkerheten och skapa en exklusiv atmosfär.

”Vi är stolta över att ha varit en del av detta projekt och att ha kunnat leverera en skräddarsydd lösning som möter Kävesta Folkhögskolas krav”, säger Bertil Johnson, Försäljningschef på Alfing Seating. ”Vår expertis inom teleskopläktare och högkvalitativa stolar är resultatet av erfarenhet och intresse att skapa premiumlösningar för våra kunder.”

Kävesta Folkhögskola har expanderat Danshuset och behövde en lösning som kunde erbjuda komfort och funktionalitet i en stilren design. Den skräddarsydda teleskopläktaren med de 135 Kalle FD stolarna med armstöd möjliggör en smidig och bekväm upplevelse för varje åskådare.

Vi på Alfing Seating är tacksamma för förtroendet och ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa lösningar som möter våra kunders unika behov. För mer information om våra produkter och projekt kika in här Våra case – Alfing Seating – Älmhult