Under sommaren monterade vi vår populära hörsalsstol Kalle på Fagrabäckskolan i Växjö. Nu kan eleverna återvända till en inspirerande och uppgraderad skolmiljö när sommarlovet når sitt slut. Kalle är utformad för att främja bekvämlighet och produktivitet, samtidigt som den skapar en attraktiv atmosfär i skolmiljön.

Inför varje projekt kan vi anpassa Kalle efter specifika behov och de unika förutsättningarna för varje lokal, så att ni får en skräddarsydd lösning som är optimerad för er användning. Fagrabäckskolan valde ett enhetligt uttryck med gråa stolsdynor, men kolla gärna in vårt produktblad för att se alla möjligheter det finns för att anpassa Kalle till just era önskemål och visioner.

Nu, när hösten närmar sig, står vi redo att påbörja en ny fas av spännande projekt. Vår produktion är redo att rulla i gång igen efter ett kort sommaruppehåll, och vi ser framemot att planera och genomföra en rad olika uppdrag framöver – stora som små. Håll utkik för att se vad vi kommer att göra härnäst!