Hur har din första tid på företaget varit?
– Den har varit väldigt bra sett till omständigheterna, att vi lever i en pandemi. Vi har börjat varje morgon med interna möten för att stämma av, lära känna varandra och få en inblick i varandras projekt. Det har verkligen varit värdefullt.

Vad fick dig att börja på Alfing Seating?
– Jag har arbetat inom möbelbranschen i 27 år, framför allt som återförsäljare. Nu får jag chansen att jobba mer med projektförsäljning och kundanpassade lösningar, det gillar jag. Jag fick en väldigt bra känsla för företaget när jag träffade dem. Det finns ett stort entreprenörstänk och alla är lösningsorienterade.

Hur är du som säljare?
– Jag är framför allt lyhörd. Jag lyssnar efter behov och utifrån den utgångspunkten löser jag kundernas problem. Jag tror på idén att skapa andra mervärden än bara priser. Det passar väldigt bra sett till hur vi jobbar med design, hållbarhet, garantier och kvalitet.

Om du får välja en favoritlösning från Alfing Seating, vilken blir det då?
– Jag gillar verkligen hörsalsstolen Kalle. Det är en väldigt bra produkt som har sin plats på många olika platser. Stadion Comfort är också en favorit. Där får kunden väldigt stora valmöjligheter vad gäller tyger, laminat och liknande.

Och när du inte är på jobbet, vad gör du då?
– Jag bor norr om Stockholm med min familj. Tycker om att träna och ger mig gärna av för att löpa, spela padel, styrketräna eller spela golf. Den senaste tiden har jag verkligen fastnat för padel, det tycker jag är superkul!