Kalmar HC har nått en viktig milstolpe genom att avancera till Hockeyallsvenskan. Hatstore Arena kommer att vara platsen där spänningen utspelar sig och med sittplatser från Alfing Seating kan fans och besökare förvänta sig en bekväm och njutbar upplevelse!

Hatstore Arena är en imponerande anläggning som blev färdig för bruk år 2021. I denna moderna arena är det Alfing Seating som har försett publiken med sittplatser, där läktarstolarna Stadion Comfort monterades för att skapa en komfortabel upplevelse. Arenan är utformad för att kunna välkomna upp till 2 500 fans under hockeymatcher vilket gör det möjligt för ett stort antal supportrar att samlas. Bland de totala platserna är 1 900 av dem sittplatser som erbjuder besökarna att sitta bekvämt i arenan.

Stadion Comfort har en tålig konstruktion med lång livslängd ­­vilket gör den till det perfekta valet i krävande miljöer som sporthallar och arenor. Sitsen och den bakåtlutade ryggen är anpassad för en bekväm stund på läktaren. Eftersom vi tillverkar stolen i vår fabrik i Älmhult skapar detta alla möjligheter att anpassa stolslösningen efter just ditt projekt ­– läs mer i vårt produktblad!

Vi hoppas att se Hatstore Arena och våra stolar fyllda med entusiastiska supportrar som kommer för att stötta sitt lag. Alfing Seating önskar Kalmar HC och deras fans en minnesvärd hockeysäsong!