Mycket är nytt på ”nya” Alfing Seating. Den gamla loggan har ersatts och företagsnamnet Alfing Komfortstolar är ett minne blott. Likaså den gamla webbsajten.
– Vi vill vara en pålitlig partner. Då tycker vi att det är viktigt att det visas på alla plan. Vår nya webb är lättnavigerad med tydlig struktur och ett skönt bildspråk, säger Hans Johansson.

Genom stolsgeneratorn hittar du rätt typ av produkt till ditt projekt. Du hittar också tidigare case och kan se var i landet stolarna och läktarna finns installerade. Oavsett var på sajten du befinner dig kan du skicka en offertförfrågan.
– Tillgänglighet är ett av våra ledord. Det ska vara enkelt att får kontakt med oss. På webben är vi alltid bara ett knapptryck bort, säger Hans och berättar om sin syn på den nya logotypen:
– I många fall levererar vi läktare till idrottsarenor. Den nya loggan är sportig, lekfull och ger ett professionellt intryck. Precis som vi vill uppfattas.

– Vi jobbar alltid för högtryck, men äntligen gav vi oss själva chansen att satsa mer på det egna varumärket. Det var dags att ta nästa steg för att fortsatt ligga i framkant av utvecklingen. Alfing Komfortstolar är ett rotat namn i branschen, men vi hoppas att våra kunder ska känna att vi andas nytt och fräscht i och med namnbytet. Det är vårt sätt att visa vad vi vill och kan, säger Hans Johansson.