– Detta projekt markerar början på en spännande resa på den danska marknaden. Med Brøndby-stadion som vårt första etablerade projekt i Danmark, är vi fast beslutna att leverera exceptionella sittlösningar och sätta nya standarder för komfort på arenor, säger Bertil Johnson, försäljningschef på Alfing Seating.

Alfing Seating är stolta över att kunna erbjuda VIP-gästerna på Brøndby-stadion en upplevelse utöver det vanliga, där de kan njuta av matcherna i våra bekväma och stilfulla stolar. Genom att sätta fokus på ergonomi och kvalitet har vi skapat en sittupplevelse som kommer att förhöja varje ögonblick på arenan.
– Valet av oss som leverantör till Brøndby-stadion är ett stort erkännande av vårt arbete och vår expertis inom arenastolar. Vi är övertygade om att detta kommer att inspirera andra föreningar och arenor runt om i Danmark att satsa på kvalitet och komfort för sina fans.

Med en installation av denna omfattning öppnas dörrarna till spännande möjligheter. Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet med Brøndby och vara en del av deras framgångssaga på och utanför planen. Följ med på resan när våra sittlösningar tar oss till nya höjder och sätter bekvämlighet och stil i fokus på arenor runt om i Danmark. Tillsammans med Brøndby och våra framtida samarbetspartners kommer vi att skapa minnesvärda sittupplevelser för fansen på varje arena vi når.

En spännande framtid fylld med innovation, passion och gemenskap väntar oss på den danska marknaden. Med Alfing Seating kommer varje sittplats bli den bästa platsen att vara på under varje evenemang.